Original title: Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
Translated title: Healthy and tasty diet in school meals with a focus on salt and flavorings
Authors: ŠNOKHOUSOVÁ, Veronika
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumer basket; essential nutrients; food pyramid; HACCP; salt and flavorings; school feeding programs; HACCP; potravinová pyramida; spotřební koš; sůl a ochucovadla; základní živiny; školní stravování
Citation: ŠNOKHOUSOVÁ, Veronika. Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71943

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-533456


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-09-10, last modified 2023-09-10


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share