Original title: Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě)
Translated title: Patients tolerance of sipping in a hospital facility (quantity, product type, duration of administration, flavors)
Authors: MRAČNOVÁ, Karolína
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: enteral nutrition; Malnutrition; oral nutritional supplements; sipping; enterální výživa; Malnutrice; orální nutriční suplementa; sipping
Citation: MRAČNOVÁ, Karolína. Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě). České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71938

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527626


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-06-25, last modified 2023-06-25


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share