Original title: Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Translated title: How school meals work in the Czech Republic in the 21st century in terms of raw sobriety
Authors: MALCOVÁ, Eliška
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: food pyramid; nutritional recommendations; raw material sobriety; School meals; school-age; nutriční doporučení; potravinová pyramida; surovinová střízlivost; Školní stravování; školní věk
Citation: MALCOVÁ, Eliška. Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71936

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527625


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-06-25, last modified 2023-06-25


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share