Original title: Jakostní znaky daňčího masa
Translated title: Quality characteristics of fallow deer meat
Authors: PROCHÁZKA, Petr
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fallow deer meat; kind of slaughtering; meat quality; quality features; sensory analysis; daňčí maso; druh porážky; jakost masa; jakostní znaky; senzorická analýza
Citation: PROCHÁZKA, Petr. Jakostní znaky daňčího masa. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/67923

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525980


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-06-11, last modified 2023-06-11


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share