host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Habilitační práce
> Vybrané aspekty nutriční a senzorické jakosti kuřecího masa
Informace
Soubory
Název:
Vybrané aspekty nutriční a senzorické jakosti kuřecího masa
Autoři:
Komprda, Tomáš
Typ dokumentu:
Habilitační práce
Rok:
2000
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
kuřecí maso
;
nutriční jakost
;
senzorická jakost
;
vybrané aspekty
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522171
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Habilitační práce
Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet