Original title: Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
Translated title: Lactose intolerance and adding dairy products into the diet
Authors: KÁCHOVÁ, Nikola
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: calcium; dairy products; lactase; lactose; lactose intolerance; milk; nutrition; laktáza; laktóza; laktózová intolerance; mléko; mléčné výrobky; vápník; výživa
Citation: KÁCHOVÁ, Nikola. Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/65339

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518743


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share