Original title: Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
Translated title: The effect of addition of nutritionally desirable ingredients on selected properties of fermented dairy products
Authors: HONESOVÁ, Simona
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: anthocyanin; antioxidant activity; black currant; elderberry; enrichment; polyphenols; sensory properties; skimmed milk powder; vitamin C; yoghurt; anthokyany; antioxidační aktivita; bez černý; jogurt; obohacování; polyfenoly; rybíz černý; senzorické vlastnosti; sušené odstředěné mléko; vitamin C
Citation: HONESOVÁ, Simona. Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64925

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518488


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share