Original title: Hodnocení vybraných biologických, produkčních a zpracovatelských vlastností topinamburu
Translated title: Evaluation of the selected biological, production and processing properties of Jerusalem artichoke
Authors: ZIKMUNDA, Jan
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: dry matter; inulin; Jerusalem artichoke; Jerusalem artichoke flour.; tuber; yield; hlíza; inulin; sušina; Topinambur; topinamburová mouka.; výnos
Citation: ZIKMUNDA, Jan. Hodnocení vybraných biologických, produkčních a zpracovatelských vlastností topinamburu. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64916

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518482


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share