Original title: Změny kvalitativních znaků masa během skladování
Translated title: Changes of the meat quality meat characteristics during storage
Authors: ZIEGLBAUEROVÁ, Karolína
Document type: Bachelor's theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef; czech spotted cattle; highland; maturing meat; parthenaise; highland; hovězí maso; parthenaise; zrání masa; český strakatý skot
Citation: ZIEGLBAUEROVÁ, Karolína. Změny kvalitativních znaků masa během skladování. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64639

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518375


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share