Název: Acyklické organosirné sloučeniny v cibuli kuchyňské (\kur{Allium cepa})
Autoři: ŠUSTR, Ondřej
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acyklické sloučeniny; Allium cepa; cepaeny; cibule; isoalliin; organosirné sloučeniny; sirné sloučeniny; acyclic compounds; Allium cepa; cepaenes; isoalliin; onion; organosulfur compounds; sulfur compounds
Citace: ŠUSTR, Ondřej. Acyklické organosirné sloučeniny v cibuli kuchyňské (\kur{Allium cepa}). České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63116

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517587


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-04-27.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet