Original title: Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
Translated title: Microbial contamination of raw food and cereal products
Authors: VENGLOVIČOVÁ, Kristýna
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: germination.; Low-temperature plasma; pathogenic microorganisms; raw food; seeds; klíčení.; Nízkoteplotní plazma; patogenní mikroorganismy; raw strava; semena
Citation: VENGLOVIČOVÁ, Kristýna. Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61354

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516550


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share