Original title: Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny
Translated title: The evaluation of microbiological quality of game meat
Authors: TŮMOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: external factors; game meat; hygiene of game meat; internal factors; wild game; hygiena zvěřiny; vnitřní faktory; vnější faktory; zvěř; zvěřina
Citation: TŮMOVÁ, Lucie. Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61070

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516392


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share