Original title:
Podnikatelský záměr - vybudování minipivovaru
Authors:
HOLUB, Jan Document type: Master’s theses
Year:
2021
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu - vybudování minipivova-ru. Práce je rozdělena na dvě části. První část obsahuje vymezení základních pojmů, které slouží k sestavení podnikatelského záměru. Jsou zde popsány dílčí faktory a analýzy, které by měly být obsaženy v závěrečném dokumentu. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na vytvoření vlastního podnikatel-ského plánu. The aim of the diploma thesis is to create a business plan - building a mini-brewery. The work is divided into two parts. The first part contains the definition of basic concepts that are used to compile a business plan. Partial factors and analyzes are described here, which should be included in the final document. In the practical part, these methods are applied to create your own business plan.
Keywords:
analysis; beer; brewery; business plan; enterprise; microbrewery; analýza; minipivovar; pivo; pivovar; podnik; podnikatelský plán Citation: HOLUB, Jan. Podnikatelský záměr - vybudování minipivovaru. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/60835