Original title:
Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.
Translated title:
A review of Hazard Analysis and Critical Control points system in a company Madeta a.s.
Authors:
KOZEL, Pavel Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Hlavním cílem diplomové práce je aplikace systému HACCP ve výrobním a distribučním procesu v mlékárenském provozu, posouzení možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti. Dílčím cílem je provedení rozboru nastavení systému kritických bodů HACCP pro vybraný výrobek, dále vyhodnocení zpracovaného posouzení nebezpečí a ověření správnosti a dodržování nastavených kritérií a parametrů současného systému. The main aim of the diploma work is HACCP system application during manufacture and distribution process i a dairy operation, considering possibilities of HACCP integration and other used quality controls in the company. In the first part there is described a manufacture place and individual quality control items discussion. HACCP n.1 for milk takings and milk manufacture opening was observed and then folowing HACCP n.3 discussed with workers responsible for quality and manufacture operation I paid attention to working up danger review for control and critical points determination.
Keywords:
control point; critical control point; dairy manufacture; HACCP system; manufacture and distribution process; quality; analýza nebezpečí; HACCP; kontrolní a kritické body; kvalita; mlékárenský průmysl Citation: KOZEL, Pavel. Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.. České Budějovice, 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/11142