Original title: Tvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Translated title: Creative Teaching Concepts of the Education of the Whole Preparation of the Dishes in Primary School Education
Authors: ŠIMEČKOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: activation methods; creativity; excursions; man and the world of work; preparation of meals; aktivizační metody; exkurze; příprava pokrmů; tvořivost; člověk a svět práce
Citation: ŠIMEČKOVÁ, Lucie. Tvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/56352

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514214


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share