Original title: Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám
Translated title: Attitude of the European Union Towards Genetically Modified Foods
Authors: PŇÁČKOVÁ, Štěpánka
Document type: Bachelor's theses
Year: 2009
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: advantages and risks of genetically modified foods; attitude of the EU in this field.; Evolution of plants into cultivated plants; genetic engineering; genetically modified foods; genetically modified organisms; legislation of the EU on genetically modified foods; plant selection; scientific reasearch {--} Mendel versus Darwin; geneticky modifikované potraviny; geneticky modifikovaný organismy (GMO); genové inženýrství; klasické šlechtění rostlin; legislativa EU v oblasti geneticky modifikovaných potravin; postoj EU k dané problematice.; výhody a rizika geneticky modifikovaných potravin; Vývoj rostlin {--} plodin; vědecké bádání {--} Mendel versus Darwin
Citation: PŇÁČKOVÁ, Štěpánka. Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám. České Budějovice, 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/12478

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51206


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share