Original title: Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
Translated title: Sensory quality of French cheese Brie de Meaux in connection with chemical and microbial composition
Authors: Májková, Monika ; Němcová, Andrea (referee) ; Vítová, Eva (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: FA; GC-FID/MS; mould cheese; sensory quality; SPME; volatile compounds; GC-FID/MS; MK; plísňové sýry; senzorická kvalita; SPME; těkavé látky

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/204578

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501921


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2022-06-12, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share