Original title:
Management jakosti ve vybrané organizaci
Translated title:
Management of Quality in chosen a Company
Authors:
PECHAČ, Petr Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Tématem této diplomové práce je management jakosti ve vybrané společnosti působící v potravinářském průmyslu. Snahou celé práce je nastínit fungování systémů řízení jakosti a představit jednotlivé standardy, kterým výroba musí podléhat. Teoretickým podkladem mi byla dostupná všeobecně uznavaná literatura zabývající se problematikou jakosti. Pro praktickou část jsem použil interní dokumentace vybrané společnosti. Praktická část vymezí politiku jakosti této společnosti, prostřednictvím příručky jakosti. Cílem bude snaha vyřešit tyto vybrané problémy z oblasti operativního managementu: a) zpracovat dokumentaci plánu HACCP pro zavedení nové příchutě do výroby b) odstranit neshodu vzniklou při certifikaci dle BRC standardu.. The theme of this work is to present quality standards in a chosen company, which is producing and selling non-alcoholic drinks. The following practical part has two tasks to solve. First, to prepare documentation of HACCP plan for implementation a new product, second to try to remove defect in comparison with BRC standard. Defects are : 1. missing specification forms for private labels 2. missing measuring form of customers satisfaction
Keywords:
BRC; HACCP; IFS; Joint Business Planning Scorecard; Quality management; BRC; HACCP; HACCP plán; IFS; management quality; příručka jakosti Citation: PECHAČ, Petr. Management jakosti ve vybrané organizaci. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/8947