Název: Rostlinné peptidy a proteiny s antimikrobiální aktivitou a možnosti jejich využití
Překlad názvu: Plant peptides and proteins with antimicrobial activities and possibilities of their application
Autoři: LORENC, František
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antimikrobiální peptidy; antimikrobiální proteiny; peptidy; PR-proteiny; antimicrobial peptides; antimicrobial proteins; peptides; PR-proteins
Citace: LORENC, František. Rostlinné peptidy a proteiny s antimikrobiální aktivitou a možnosti jejich využití. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19616

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-48088


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet