Original title: Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka
Translated title: Nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms.
Authors: EIBLOVÁ, Veronika
Document type: Bachelor's theses
Year: 2008
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Fermented products; human immunity; prebiotics; probiotics; synbiotics; Fermentované produkty; lidská imunita; prebiotika; probiotika; synbiotika
Citation: EIBLOVÁ, Veronika. Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka. České Budějovice, 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/9624

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-47458


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share