Original title: Izolace a charakterizace přírodních aktivních látek a možnosti jejich aplikace při přípravě doplňků stravy
Translated title: Isolation and characterization of natural active components and their application in food supplements
Authors: Šmídová, Veronika ; Němcová, Andrea (referee) ; Skoumalová, Petra (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alginate; Encapsulation; enzymes; fatty acids; food for infant; alginát; dětská výživa; Enkapsulace; enzymy; mastné kyseliny

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/199126

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-444533


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2021-06-27, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share