Original title:
Návrh interiéru čokoládovny
Authors:
Mošaťová, Patrícia Document type: Bachelor's theses
Year:
2017
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem bakalářské práce bylo navrhnout interiér čokoládovny. Čokoládovna slouží pro prodej a konzumaci zákusků a různých čokoládových výrobků, pořádaní workshopů a je spojená s oddychem a kulinářským zážitkem pro návštěvníky. V první části se autorka zaměřila na čokoládu od jejího vzniku až po současnost. Přiblížila také rozvoj čokoládoven a cukráren. V druhé části se zabývá všeobecnými požadavky a v poslední částí se věnuje už samotnému návrhu čokoládovny a celkovému designu.Purpose of the Bachelor thesis was interior proposal of chocolate shop or chocolaterie. Chocolaterie is place for selling and consuming of cakes and lots of different chocolate products and organization of workshops. This area is connected with relax and culinary experience for customers. In the first part, the author focused on chocolate from beginning until today. Author approached also development of chocolaterie and patisserie. In the second part, author deals with general requirements of chocolaterie. The last part is dedicated to the proposal of chocolaterie and entire design.
Keywords:
bezpečnost; interiér; odpočinek; zábava; čokoláda; čokoládovna