Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
Quality management improvement proposal
Authors:
Mai, Huy Hoang ; Navrátil, Jaroslav (referee) ; Rompotl, Jaroslav (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu na založení nové restaurace. Práce se skládá ze tří částí – teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části je provedena literární rešerše a jsou zde vymezeny důležité pojmy. V analytické části je zpracována analýza současného stavu, ke které je využita SLEPT analýza, Porterova analýza a SWOT analýza. V návrhové části je vypracovaný vlastní návrh podnikatelského plánu. Návrhová část je zakončena výhledy do budoucna.
The subject of the bachelor thesis is the elaboration of a business plan for the establishment of a new restaurant. The thesis consists of three parts, a theoretical, an analytical and a proposal. The theoretical part performs a literature search and define important terms. The analytical part describes a analysis of the current situation, which uses SLEPT analysis, Porter's analysis and SWOT analysis. The proposal part describes the business plan. The proposal part ends with prospects for the future.
Keywords:
business; Business plan; financial plan; marketing mix; Porter's five forces analysis; restaurant; self-employed person; SLEPT analysis; start up; SWOT analysis; finanční plán; marketingový mix; OSVČ; Podnikatelský plán; podnikání; Porterova analýza; restaurace; SLEPT analýza; start up; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/193445