Název:
Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě
Překlad názvu:
The Business Plan of Cafe Shop with Handmade Desserts offer in a Selected Location
Autoři:
Kohoutková, Klára ; Krátký, Radim (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve Slavkově u Brna. Teoretická část obsahuje popis základních pojmů a východisek pro založení podniku v oblasti hlavní myšlenky, užitých analytických metod v rámci plánování včetně samotné struktury podnikatelského plánu. Analytická část obsahuje identifikaci klíčových faktorů z oblasti vnějšího, oborového a vnitřního prostředí včetně provedení vlastního marketingového výzkumu u potenciálních zákazníků a na základě souhrnu a zhodnocení, je pak vybírána vhodná strategie začínajícího podniku v této oblasti. Návrhová část vypracovává zvolenou strategii do dílčí části struktury podnikatelského plánu tak, aby byl projekt realizovatelný.
The diploma thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a cafe with handmade desserts in Slavkov u Brna. The theoretical part contains a description of the basic concepts and starting points for establishing a company in the area of the work‘s main thought, used analytical methods in planning, including the structure of the business plan itself. The analytical part contains identification of key factors from the field of external, field and internal environment including conducting own marketing research for potential customers and based on the summary and evaluation, then the appropriate strategy of the start-up company in this area is selected. The execution part elaborates the chosen strategy into a partial part of the business plan structure so that the project is feasible.
Klíčová slova:
analýza prostředí; kavárna; marketingový výzkum; podnikatelský plán; strategie; analysis of an environment; business plan; cafe; marketing research; strategy
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192053