Original title:
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
Translated title:
Business Plan in Gastronomy
Authors:
Kulhánková, Iveta ; Chylíková, Hana (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce se zabývá fungováním malých a středních podniků prostřednictvím teoretické analýzy podnikatelského záměru a samotným jeho vypracováním pro účel budoucí společnosti, poskytující služby domácího kuchaře. V první části práce je analyzován význam malých a středních podniků, definována osoba podnikatele a dále popsány teoretické přístupy k tvorbě business planu. V praktické části jsou tyto poznatky převedeny do praxe a na závěr je obsaženo zhodnocení realizovatelnosti projektu.The subject of this master thesis is analyzes of how small and medium companies work, describing the theoretical approach to business plan and its implementation into practice for future company providing services of "home cook". In the first part of this work the importance of small and medium companies is demonstrated, the entrepreneur is defined and theoretical knowledge of writing a business plan is described. In the second, practical, part is this theory applied into practice. In the end, the whole business concept feasibility is evaluated.
Keywords:
business plan; gastronomy; market research; gastronomie; podnikatelský plán; výzkum trhu
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/8141