Original title: Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích
Translated title: The influence of water activity on the microbiological content in meat products
Authors: BURIANOVÁ, Michaela
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: available water; coliform bacteria; meat products; total viable counts; water activity; aktivita vody; celkové počty mikroorganismů; koliformní bakterie.; masné výrobky
Citation: BURIANOVÁ, Michaela. Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/54194

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395311


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share