Original title: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Translated title: Quality assessment of gluten-free foods with a focus on pastries
Authors: ZIMMELOVÁ, Helena
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidants; bread; celiac disease; flavor; food quality; gliadin; gluten; gluten-free; gluten-free bread; gluten-free diet; look; protein cereals; sensory analysis; smell; texture; antioxidanty; bez lepku; bezlepková dieta; bezlepkový chléb; bílkoviny obilovin; celiakie; chléb; chuť; gliadin; gluten; jakost potravin; lepek; senzorická analýza; textura; vzhled; vůně
Citation: ZIMMELOVÁ, Helena. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53830

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395208


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share