Original title: Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování
Authors: TŘÍLETÁ, Jana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: aroma; chemical and nutritional composition; chervil; cultivation; flavor; health effects; chemické a nutriční složení; chuť; kerblík; pěstování; vůně; zdravotní účinky
Citation: TŘÍLETÁ, Jana. Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování . České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53811

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395206


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share