Original title: Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens)
Translated title: Influence of kitchen treatments on the content of phenolic substances in celery (Apium graveolens)
Authors: ŠIROKÁ, Johana
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: celery (Apium graveolens); Folin-Ciocalteau agent; method HPLC; phenolic substances; celer miřík (Apium graveolens); fenolické látky; Folin-Ciocalteau činidlo; metoda HPLC
Citation: ŠIROKÁ, Johana. Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens). České Budějovice, 2019. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/52853

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394523


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-04-29, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share