Original title:
Řízení rizik u vybraného podnikatelského subjektu
Translated title:
Risk Management in a Selected Business Entity
Authors:
Mrázová, Zuzana ; Benada, Lucia (referee) ; Adamec, Vladimír (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik v restauraci Grandezza. Řeší aplikace metod a analýzou pro hodnocení rizik. Vyhodnocené analýzy navrhnou opatření, která sníží zjištěná rizika ve společnosti Grandezza restaurant. Práce je rozvržena do tří částí. První části se věnuji na současný stav a vybranou metodiku, na ní navazuje část druhá, ve které je vymezený řešený problém. V poslední části jsou navržena opatření, která vedou ke snížení rizik v restauraci Grandezza.
The diploma thesis deals with the issue of risk management in restaurant Grandezza. It deals with the application of methods and analysis for risk assessment. Values analyzed will result in measures designed to reduce the identified risks in Grandezza restaurant. The work is focused on three parts. The first part is focused on the current state and the chosen methodology, which is followed by the part. Of the solved issue. The last part contents measures that lead to the reduction of the risks in the restaurant Grandezza.
Keywords:
analysis; business entity; measures; methods; Risk assessment; risk mitigation; analýza; Hodnocení rizika; metody; opatření; podnikatelský subjekt; snižování rizika
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/136873