Original title:
Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby
Translated title:
Business Plan - A Company Providing Catering Services
Authors:
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (referee) ; Rompotl, Jaroslav (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru v odvětví cateringových služeb. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
The diploma thesis is focused on the business plan, which deals with catering services. The thesis is composed of two parts – theoretical and practical. The theoretical part focuses on the structure of the business plan, necessary analyses, sources of financing, and legal forms of business. The practical part comprises of knowledge gained from specialised literature and experience in this field. The conclusion involves a comprehensive choice of one most suitable option which is completed from a wide range of possibilities in separate chapters.
Keywords:
business plan; catering services; cultural events; event agency; financial plan; Porter's model; SLEPT analysis; social events; SWOT analysis; cateringové služby; finanční plán; kulturní akce; podnikatelský plán; Porterův model; SLEPT analýza; společenské akce; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/85314