Original title: Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů
Translated title: Rating of gluten-free diet - advantages, disadvantages - in terms of nutrient supply and perceptions of consumers
Authors: WANDERER, Martin
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Celiac disease; Gluten; Gluten-free diet; Nutrition; Rational diet; bezlepková dieta; celiakie; lepek; racionální strava; výživa
Citation: WANDERER, Martin. Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50706

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381895


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share