Original title: Kvalitativní parametry těstovin z pluchatých pšenic a optimalizace jejich receptur
Translated title: Quality of hulled wheat pasta and optimalization of its recipes
Authors: DVOŘÁKOVÁ, Barbora
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: eincorn; emmer; quality pasta; spelt; kvalita těstovin; pšenice dvouzrnka; pšenice jednozrnka; pšenice špalda
Citation: DVOŘÁKOVÁ, Barbora. Kvalitativní parametry těstovin z pluchatých pšenic a optimalizace jejich receptur. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50462

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376214


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share