Original title: Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
Authors: PECHOVÁ, Klára
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: allergy; antioxidants; celiac disease; gluten; onion skin; sensory evaluation; turmeric; alergie; antioxidanty; celiakie; cibulové slupky; kurkuma; lepek; senzorické hodnocení
Citation: PECHOVÁ, Klára. Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50440

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376205


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share