Original title: Projekt: Příprava pokrmů ve výuce na primární škole
Translated title: Preparation of Dishes in Primary School Education
Authors: ČERVENÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cuisine; food preparation; healthy food; man and the world of work; project method; kuchyně; projektová metoda; příprava pokrmů; zdravé pokrmy; člověk a svět práce
Citation: ČERVENÁ, Lucie. Projekt: Příprava pokrmů ve výuce na primární škole. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/44835

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-371686


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-03-07, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share