Název: Základní aspekty výživy v době laktace.
Překlad názvu: Basic aspects of nutrition during lactation.
Autoři: Bruková, Barbora ; Hronek, Miloslav (vedoucí práce) ; Patková, Anna (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: laktace; výživa; lactation; nutrition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/91961

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-368468


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-30, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet