Original title:
Identifikace alergenů z pšeničné mouky
Translated title:
Identification of wheat flour allergens
Authors:
Šotkovský, Petr ; Stulík, J. ; Hernychová, L. ; Hubálek, M. ; Fuchs, M. ; Havranová, M. ; Tučková, Ludmila Document type: Papers Conference/Event: Kongres českých a slovenských imunologů /11./, Hradec Králové (CZ), 2006-10-25 / 2006-10-28
Year:
2006
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem práce je srovnání citlivosti a specifičnosti detekce specifických IgE protilátek a testu aktivace basofilů s použitím definovaných pšeničných alergenůThis study characterized the spectrum of wheat components recognised by IgE Abs of allergic patients and analyse the impact of food preparation and digestion on immunogenicity of wheat antigens/allergens
Keywords:
allergens; gastrointestinal tract; wheat flour Project no.: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA310/05/2245 (CEP) Funding provider: GA ČR Host item entry: Kongres českých a slovenských imunologů /11./
Institution: Institute of Microbiology AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0140483