Název:
Marketingový plán podniku Pražská kavárna pro rok 2018
Překlad názvu:
Marketing plan of Pražská kavárna for 2018
Autoři:
Sojková, Lucie ; Kvítková, Zuzana (vedoucí práce) ; Daňková, Zdeňka (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce se zabývá analýzou současného marketingového plánu existujícího podniku Pražská kavárna a doporučuje marketingovou strategii pro další období. Hlavním cílem je na základě získaných teoretických poznatků a informací z analýzy současného marketingu navrhnout nový marketingový plán podniku Pražská kavárna pro rok 2018. Dílčími cíli je provést situační analýzu kavárny (makro, mikro a vnitřního prostředí), charakterizovat její marketingový mix, určit body pro zlepšení a rozpracovat z nich vyplývající nové cíle a strategie. Práce je rozdělena do pěti kapitol na teoretickou a praktickou část. První část práce se věnuje teorii strategického plánování a specifikám marketingu v pohostinství včetně aktuálních trendů ve stravovacích službách. V druhé části jsou teoretické postupy aplikovány při zhodnocení současné marketingové strategie podniku a navrhování nového marketingového plánu.This diploma thesis deals with the analysis of the current marketing plan of the existing café Pražská kavárna and recommends a marketing strategy for the next period. The main objective of this thesis is to propose a new marketing plan for Pražská kavárna for the following year 2018, based on the gained theoretical knowledge and information gathered from the analyses of current marketing practices. The partial objectives are to make a business situation analysis (macro, micro and internal environment), characterize the company's marketing mix, to identify points for improvement, and to develop the resulting targets and strategies. The thesis is divided into five chapters, into the theoretical and practical parts. The first part deals with the theory of strategic planning and the specifics of marketing in the hospitality industry and includes current food trends. In the second part, the theoretical knowledge is applied in order to evaluate the current marketing strategy of the company and design a new marketing plan.
Klíčová slova:
kavárna; marketing; marketingová strategie; marketingový plán; pohostinství; strategické řízení; stravovací služby; business plan; cafe; catering services; hospitality; marketing; marketing strategy; strategic management
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/69358