Original title: Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
Authors: KUBÍK, Michal
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bleeding; carp; fish; fish meat; quality. processing; kapr; kvalita; ryba; rybí maso; vykrvení; zpracování
Citation: KUBÍK, Michal. Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio). České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/49823

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320666


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share