Original title: Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
Translated title: Use of meal from Jerusalem artichoke tubers in production of products from minced meat
Authors: MUŽÍKOVÁ, Monika
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: inulin; Jerusalem artichoke; Jerusalem artichoke powder; products from minced meat; sensory analysis; inulin; mouka z topinamburu; mělněné masné výrobky; senzorická analýza; Topinambur hlíznatý
Citation: MUŽÍKOVÁ, Monika. Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/47528

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320630


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share