Original title:
Podnikatelský záměr - vybudování kavárny pro osoby trpící celiakií
Translated title:
Business Plan - establishment of coffee bar for people with celiac disease
Authors:
Bělušová, Kristýna ; Navrátil, Jaroslav (referee) ; Rompotl, Jaroslav (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2017
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu na kavárnu, která mimo kvalitní kávy cílí na zákazníky trpící celiakií (bezlepkový sortiment). Záměrem diplomové práce je vytvořit reálný podnikatelský plán. Za tímto účelem vycházely data pro sestavení finančního plánu z reálných dat. V závěru diplomové práce je zhodnocena úspěšnost sestaveného podnikatelského záměru.
This thesis decribes the setting up of a business plan for coffee shop, which besides quality coffee, targets customers suffering from celiac disease (gluten-free assortment). The aim of this thesis is to create a real business plan. For this purpose, the data for the creation of financial plan were based on real datas. In the end of this thesis the success of the established business plan is evaluated.
Keywords:
Business plan; coffee shop establishment; competition; financial plan.; marketing plan; finanční plán.; konkurence; marketingový plán; Podnikatelský záměr; založení kavárny
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/66147