Original title: Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
Translated title: Effect of different descaling/skin removing methods on sensory properties and shelf life of common carp
Authors: VÁGNER, Martin
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cyprinus carpio; descaling methods; microbiological analyses; sensory analyses; storage conditions; Cyprinus carpio; mikrobiologická analýza; odšupinování; senzorická analýza; skladování
Citation: VÁGNER, Martin. Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/46515

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317753


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share