Original title: Tvorba barevných látek při zpracování česnekovitých rostlin
Translated title: Formation of color compounds during processing of alliaceous species
Authors: CURKO, Petr
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Allium sativum; garlic greening; Nectaroscordum siculum; Sicilian honey garlic redding; Allium sativum; Nectaroscordum siculum; zelenání česneku kuchyňského; červenání česneku sicilského
Citation: CURKO, Petr. Tvorba barevných látek při zpracování česnekovitých rostlin. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/44817

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317479


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share