Original title: Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
Translated title: Quality of smoked products of economically important fish species
Authors: KORYŤÁK, Lukáš
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cyprinus carpio; fat; fatty acids; Hypophthalmichthys molitrix; Oncorhynchus mykiss; sensory analysis; smoking; sodium caseinate; texture; Cyprinus carpio; Hypophthalmichthys molitrix; kaseinát sodný; mastné kyseliny; Oncorhynchus mykiss; senzorická analýza; textura; tuk; uzení
Citation: KORYŤÁK, Lukáš. Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/44726

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317468


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share