Original title: Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
Translated title: Acid whey utilization for beverage production
Authors: Šíša, Daniel ; Legarová, Veronika (advisor) ; Musilová, Šárka (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: mléko; senzorická kvalita; syrovátka; syrovátkový nápoj; sýr

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=204642

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-315982


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-05-16, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share