Original title: Využití technik enkapsulace k přípravě výrobků určených pro dětskou výživu
Translated title: Use of encapsulation techniques for production of food for infants
Authors: Hoová, Julie ; Čarnecká, Martina (referee) ; Skoumalová, Petra (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alginate particles; Bifidobacterium breve; encapsulation; food for infants; Lactobacillus acidophilus; lyophilization; probiotics; alginátové částice; Bifidobacterium breve; dětská výživa; enkapsulace; Lactobacillus acidophilus; lyofilizace; probiotika

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/64859

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295718


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-05-09, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share