Original title:
Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Translated title:
Fast Food Restaurant Business Plan
Authors:
Hýbl, Jan ; Hartman, Ladislav (advisor) ; Habrmanová, Blanka (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. Následně se věnuje popisu hlavních zásad, metod a přístupů pro zpracování, včetně charakteristiky jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt, který čerpá z teoretických východisek uvedených v první části práce. V závěru práce je podnikatelský záměr autorem vyhodnocen.The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. Moreover, it focuses on theoretical background that consists of principles, methods and approaches that should be respected when writing a business plan. In addition, it describes parts of a business plan. The second part deals with the business plan for the project itself that is based on the theoretical background. The evaluation of this business idea in terms of its aspects is then provided.
Keywords:
business plan; fast food; financial plan; finanční plán; podnikatelský plán; rychlé občerstvení
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/53177