Název:
Dopady dodržování systému kvality a bezpečnosti produktů na cenu finálního výrobku
Překlad názvu:
The impacts of keeping quality and safety systems of crop production on the price of final product
Autoři:
Fremuth, Jan ; Tomášek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Ondřej, Ondřej (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce se zabývá problematikou dodržování procesů zajišťující bezpečnost a kvalitu potravin. Tyto standardy jsou zakotveny ve světových normách a standardech.
V úvodu autor vysvětluje důvod volby tohoto tématu. Dále formuloval hypotézy a cíle práce, které mají být naplněny a ověřeny. Z dostupné literatury byla vytvořena rešerže, kde je nastíněna historie tématu, jeho vývoj a aktuální stav. V další kapitole autor ověřuje formulované hypotézy a naplňuje cíle práce, vše na základě určených metod. V závěru práce autor konfrontoval zjištěné výsledky s poznatky z dostupné literatury, se stanovenými hypotézami a nastínil budoucí pokračování diplomové práce.
The thesis deals with the issue of compliance processes to ensure safety and quality of food. These standards are embedded in the world's standards, the standards.
In the introduction, the author explains the reason for the choice of this topic. Further hypotheses and objectives formulated by the work that have to be met and verified. From the available literature was created glossary topic, where I describe the history of the topic, its evolution and the current status at the present time. In the next chapter the author verifies the formulated hypotheses and meets the objectives of the work, all on the basis of the specified methods. At the conclusion of the work the author confronts the detected results with findings from the available literature, with hypotheses, review, and outlined the future continuation of the thesis.
Klíčová slova:
BRC; HACCP; IFS; produkt; quality system; rostlinná výroba; trend