Original title: Místní suroviny a jejich využití v restauračních zařízeních (případ Jablonce nad Nisou) jako příklad rozvoje venkova
Translated title: Local staples and their use in restaurants (the case of Jablonec nad Nisou) as a rural development case
Authors: Preislerová, Bára ; Lošťák, Michal (advisor) ; Markéta, Markéta (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Lokalizace surovin; Místní suroviny; Restaurace; Rozvoj venkova; Stravování; Zákazník

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=214133

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-260088


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-09-22, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share