Original title: Sledování oxidační stability hřbetního tuku ve vztahu ke zdroji nenasycených mastných kyselin v krmné dávce
Translated title: Monitoring of the backfat oxidative stability in relation to the source of unsaturated fatty acids in the feeding ration
Authors: Bezděková, Pavla ; Okrouhlá, Monika (advisor) ; Michaela, Michaela (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: hřbetní tuk; nenasycené mastné kyseliny; oxidační stabilita; prase

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=208664

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-259577


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-09-22, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share